Handmatige Palenboren

Fiskars Handgrondboor – 1100x200mm

Fiskars 1000640 QuikDrill palenboor handmatig - 1100x200mm

Deze palenboor is perfect voor het planten van bomen en struiken, het zetten van tuinpalen, en het boren van gaten in allerlei oppervlakken. Zijn duurzame, met glasvezel versterkte polyamide handgreep is stabiel en haakt niet, terwijl zijn twee compenserende messen de toepassing optimaliseren. De paalboor kan gebruikt worden om gaten te boren met een diameter van 200 mm en is verwisselbaar met de Quikdrill™ messenset van 100 mm en 150 mm. Dankzij zijn hoogwaardige stalen constructie is deze paalboor gemaakt om lang mee te gaan.

Dit gereedschap is perfect voor:

– Bomen en struiken planten

– Het zetten van tuinpalen

– Gaten boren in allerlei soorten grond

Deze palenboor is perfect voor iedereen die snel en gemakkelijk gaten moet boren in de grond. Dankzij zijn duurzame constructie en gemakkelijk te gebruiken ontwerp is hij perfect voor allerlei toepassingen, van het planten van bomen en struiken tot het zetten van tuinpalen.

Super Prof 1.135.47 Grondboor – 1200x70mm

De Super Prof 1.135.47 grondboor is perfect om met precisie en gemak door grond te boren.

Met zijn diameter van 70 mm baant deze palenboor zich gemakkelijk een weg door de meeste grondsoorten, terwijl de lengte van 1200 mm ervoor zorgt dat je met weinig moeite je werk kunt doen.

Met een gewicht van 1505 gram , deze grondboor is ook gemakkelijk te hanteren, zodat hij het perfecte gereedschap is voor iedereen die snel en efficiënt zijn werk moet doen.

Deze grondboor heeft ook een aantal andere kenmerken die hem de perfecte keuze maken voor iedereen die een betrouwbare en efficiënte grondboor zoekt.

Zijn lengte maakt hem perfect om diep in de grond te reiken, terwijl zijn gewicht ervoor zorgt dat je hem met gemak kunt hanteren. Bovendien maakt zijn diameter hem gemakkelijk te manoeuvreren door moeilijke bodemomstandigheden.

Talen Tools G38 Grondboor – 1232x70mm

Deze professionele palenboor is perfect voor het maken van gaten voor palen. Hij is gemaakt van gesmeed staal, dat sterker is dan verzinkt staal, en heeft rubberen antislip handvatten voor meer comfort en controle. De Talen Tools G38 Grondboor is 1232x70mm met een gewicht van 1400g.

De diameter van de boor is 70 mm en hij is 1232 mm lang. Het gewicht van de boor is 1400 gram. De Talen Tools G38 grondboor is gemaakt van gesmeed staal, dat sterker is dan gegalvaniseerd staal.